MI SMO

KODA EVENTS

O

NAS

KODA EVENTS je vedno v koraku z najnovejšimi trendi v glasbeni industriji. Naše znanje, izkušnje in strast do ustvarjanja nepozabnih trenutkov nas uvrščajo  med vodilne pri organizaciji koncertov. Za vsako prireditev si prizadevamo preseči pričakovanja, ustvariti edinstveno vzdušje ter zagotoviti, da se vsak obiskovalec počuti del nepozabnega glasbenega doživetja.
 
Smo podjetje, ki je zavezano h kakovosti in odličnosti, kar se odraža v vsakem aspektu našega dela. KODA EVENTS se ponaša z inovativnim in edinstvenim pristopom k organizaciji dogodkov, ki združuje vrhunsko logistiko, kreativnost ter tesno sodelovanje z umetniki, producenti in drugimi akterji, ki soustvarjajo glasbeno industrijo.
 
S sposobnostjo prilagajanja različnim žanrom glasbe in raznolikim preferencam občinstva, smo postali sinonim za vrhunsko izvedene koncerte v različnih glasbenih žanrih.  Naša ekipa strokovnjakov skrbno izbira prizorišča, upravlja z logističnimi izzivi, inovativno oblikuje scenografijo ter skrbi za vse tehnične podrobnosti, da bi zagotovili brezhibno in nepozabno doživetje za obiskovalce in izvajalce.

USTVARJAMO NEPOZABNE

TRENUTKE

+
0
ORGANIZIRANIH KONCERTOV
+
0
PRODANIH VSTOPNIC
+
0
PREVOŽENIH KILOMETROV