POLITIKA ZASEBNOSTI

Ta Pravilnik o zasebnosti opisuje politike KODA DOGODKOV, Koper, Primorska regija 6000, Slovenija, e-pošta: info@koda-events.com, telefon: 040 877 509 glede zbiranja, uporabe in razkritja vaših podatkov, ki jih zbiramo, ko uporabljate našo spletno stran (https://koda-events.com) (»Storitev«). Z dostopom ali uporabo Storitve soglašate z zbiranjem, uporabo in razkritjem vaših podatkov v skladu s tem Pravilnikom o zasebnosti. Če s tem ne soglašate, prosimo, da ne dostopate ali ne uporabljate Storitve.

Pravilnik o zasebnosti lahko kadar koli spremenimo brez predhodnega obvestila in spremenjeni Pravilnik bomo objavili na Storitvi. Spremenjeni pravilnik bo uveljavljen 180 dni po objavi na Storitvi in vaš nadaljnji dostop ali uporaba Storitve po tem času bo pomenil vaše sprejemanje spremenjenega Pravilnika o zasebnosti. Zato priporočamo, da redno preverjate to stran.

VAŠE PRAVICE: Glede na veljavni zakon lahko imate pravico dostopati do svojih osebnih podatkov, jih popraviti ali izbrisati ali prejeti kopijo svojih osebnih podatkov, omejiti ali ugovarjati aktivni obdelavi vaših podatkov, zahtevati, da svoje osebne podatke delimo (premaknemo) drugemu subjektu, preklicati vsako soglasje, ki ste ga dali za obdelavo vaših podatkov, pravico do vložitve pritožbe pri pristojnem organu in druge pravice, ki so lahko relevantne v skladu z veljavnimi zakoni. Te pravice lahko uveljavljate tako, da nam pišete na info@koda-events.com. Na vašo zahtevo bomo odgovorili v skladu z veljavnim zakonom.

Upoštevajte, da če nam ne dovolite zbiranja ali obdelave zahtevanih osebnih podatkov ali prekličete soglasje za obdelavo zahtevanih namenov, morda ne boste mogli dostopati ali uporabljati storitev, za katere so bili vaši podatki zahtevani.

PIŠKOTKI ITD.: Za več informacij o tem, kako uporabljamo te tehnologije sledenja in vaše možnosti v zvezi s temi, se obrnite na našo Pravilnik o piškotkih.

VARNOST: Varnost vaših podatkov nam je pomembna in uporabili bomo ustrezne varnostne ukrepe, da preprečimo izgubo, zlorabo ali nepooblaščeno spreminjanje vaših podatkov, ki so pod našim nadzorom. Kljub temu, da sprejmemo ustrezne ukrepe, absolutne varnosti ne moremo zagotoviti in posledično ne moremo zagotoviti ali jamčiti varnosti kakršnih koli podatkov, ki nam jih posredujete, in to počnete na lastno odgovornost.

PRITOŽBE / ODGOVORNIK ZA VARSTVO PODATKOV: Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede obdelave vaših podatkov, ki so nam na voljo, nam lahko pišete na našega Odgovornika za pritožbe na KODA DOGODKI, Koper, e-pošta: info@koda-events.com. Vaše pomisleke bomo obravnavali v skladu z veljavnim zakonom.